top of page
VL ACADEMIE
DEEL VERANDERING

Gevestigde veronderstellingen worden ondermijnd. Gelijktijdig worden nieuwe modellen en benaderingen gekatalyseerd in zichzelf versnellende transformaties. Onze VL Academy helpt u bij het maken van de juiste strategische keuzes. Wij laten u historisch zien waar u nu staat om uw bestaande strategieën toekomstbestendig te vernieuwen als gestructureerde respons.

#

VL POST

Wij voorzien u van het laatste nieuws op een eenvoudig te behapstukken manier voor actiegerichte inzichten. We nemen contact met u op voor de juiste vertaling en plannen van acties. Dezelfde dag.

VL MONTHLY

U kunt zich inschrijven voor onze nieuwsbrief VL Monthly als healthy fast food om uw bestaande playbooks te verbeteren en doelen bij te punten in uw weg naar verdere personele veerkracht en betrokkenheid.

VL ON AIR

U kunt zich inschrijven voor onze tweemaandelijkse webinars VL On Air. Tijdens deze 30 minuten durende webcasts wordt u pragmatisch verder op snelheid gebracht over have en have-nots. Daarin schuwen wij niet standpunten in te nemen en u praktische aanbevelingen te doen op basis van voorspellende inzichten over risico's.

VL ROUND TABLE

Wij nodigen bestuurders graag uit voor onze VL Round table. Tijdens de rondetafelgesprekken bespreken we in sessies met maximaal tien captains of industry cultuur, processen, systemen en talent, en nodigen we hen uit om zelf people onderwerpen in te brengen, daarover te vertellen, te adviseren, te leren en verder te ontwikkelen om vooruit te kijken van oplossingen naar innovatie. We verankeren in onze cursussen het belang om de juiste cultuur uit te dragen en authentieke verhalen te vertellen voor optimale personele betrokkenheid in lijn met organisatorische aspiraties en leiderschapsambitie.

VL REQUEST

Samen met ons end-to-end netwerk faciliteren wij graag webinars over onderwerpen die uw voorkeur hebben voor bijvoorbeeld uw wereldwijde team. Wij voorzien alle deelnemers van een samenvatting als naslag met daarin concrete aanbevelingen. Stof tot nadenken: ons eerste VL Request behandelt (Europese) medezeggenschap voor met name niet-Nederlandse stakeholders in besluitvormingsposities.

Heading 1

bottom of page