top of page
TEAM
ZIE VERANDERING
Vertex _9.JPG

Muriël Hartjes-Govaert

Partner

Vertex _3.JPG

Joost van Ladesteijn

Partner

Doet uw provider zelf wat hij zegt dat u moet doen? Voor Vertex Legal is het antwoord op deze vraag ondubbelzinnig "ja". Door onze intrinsieke motivatie onderscheiden wij ons op verschillende manieren.
WE ARE YOU

We are you-principe. Wij gaan fundamenteel Nextgen ten aanzien van klantgerichtheid. Wij willen dat u ons als onderdeel van het team beschouwt. Wij geloven dat onze relatie de springplank is naar business legacy. Onze samenwerking is de constante in verandering, naast verandering zelf.

BEGRIP

Diepgaand commercieel inzicht. Wij begrijpen uw bedrijf en verdienmodel, evenals uw geschiedenis, cultuur en organisatie. Door onze ervaring, expertise en operational excellence kunnen we concreet inzicht geven welke nice-to-considers business-musts zijn geworden.

NETWERK

Flexibel en verbonden Alliance Network. De spil van ons bedrijfsmodel is ook wendbaarheid en connectiviteit. Op alle belangrijke gebieden, sectoren en regio's beschikken we over bewezen allianties. We hebben onze partners geselecteerd op basis van sectorkennis, expertise, people skills en ervaring, met behulp van een verscheidenheid aan gerenommeerde onafhankelijke bronnen. Wij kunnen eenvoudig op- en afschalen, bieden wereldwijd volledig geïntegreerde diensten aan en zorgen responsief voor de beste kwaliteit en praktisch gebruik van elke deliverable. Wij zijn uw one stop shop die ook zelf doet wat hij zegt.

TRANSPARANT

Toegankelijkheid en transparantie. Real-time beschikbaarheid van informatie is cruciaal in deze tijd, welke van bedrijven dwingend vergt zaken te heroverwegen en opnieuw te configureren als weg vooruit. Via ons VL Portal zijn we volledig transparant over alle relevante zaken. U heeft te allen tijde toegang tot uw dossier en neemt contact met ons op wanneer dat u het beste past. Wij praktiseren daadwerkelijk value pricing. Wij brengen u geen kosten in rekening voor touch base gesprekken en e-mails. Voor commodity services van VL Products brengen wij commodity prijzen in rekening. We omarmen een same-day delivery mentaliteit als voorwaarde voor het behoud van uw marktleiderschap.

bottom of page