top of page
ONTMOET ONS
WEES VRIJ ONS TE BENADEREN
Vertex _3.JPG

Joost van Ladesteijn
Partner

Vertex _9.JPG

Muriël Hartjes-Govaert

Partner

Caspar_Vertex003.jpg

Caspar van der Winden

Partner

Doet uw provider zelf wat hij zegt dat u moet doen? Voor Vertex Legal is het antwoord op deze vraag ondubbelzinnig "ja". Door onze intrinsieke motivatie onderscheiden wij ons op verschillende manieren.
WIJ ZIJN U

Wij zijn u-gebiedend. We gaan fundamenteel Nextgen in op klantgerichtheid. Het is ons doel dat u ons als onderdeel van het team beschouwt. We geloven dat onze voortdurende relatie de springplank is naar zakelijk succes.

INZICHT

Diepgaand bedrijfsinzicht. We begrijpen uw bedrijf en verdienmodel evenals uw geschiedenis, cultuur en organisatie. Door onze ervaring, expertise en operationele excellentie kunnen we precies aangeven welke 'nice-to-considers' zijn veranderd in 'business-musts'.

NETWERK

Flexibel en verbonden Alliantie Netwerk. De kern van ons bedrijfsmodel is zowel wendbaarheid als connectiviteit. In alle belangrijke velden, sectoren en geografieën hebben we een web van beproefde allianties opgezet. We hebben onze partners geselecteerd op basis van sector kennis, expertise, menselijke vaardigheden en ervaring, gebruikmakend van een verscheidenheid aan gerenommeerde onafhankelijke bronnen om verder te gaan. We kunnen gemakkelijk op- en afschalen, wereldwijd volledig geïntegreerde diensten aanbieden en zorgen voor de beste kwaliteit en praktisch gebruik van elk leverbaar, evenals snelle levering daarvan. Wij zijn uw volledig wendbare one-stop-shop die zelf predikt wat het uitdraagt.

TRANSPARANT

Toegankelijkheid en transparantie. Realtime informatiebeschikbaarheid is een spil in deze ontwrichtende tijd die bedrijven dwingt te heroverwegen en te herconfigureren om terug te veren. Wij zijn volledig transparant over alle relevante zaken via ons VL Portal. U kunt op elk moment uw dossier inzien en contact met ons opnemen wanneer het u het beste uitkomt. Feitelijk geloven we in waardeprijzen aangezien we u niet in rekening brengen voor touch base gesprekken en e-mails. We omarmen een mentaliteit van levering op dezelfde dag als voorwaarde voor het voeden van uw marktleiderschap.

bottom of page